Gaļu salieku burkās un sanāk ļoti garšīga uzkoda jebkuram galdam.
Konservēta gaļa tiek gatavota ar dažādām garšvielām ķiplokiem un citiem aromātiskiem papildinājumiem. Šīs sastāvdaļas ilgstošā konservēšanas procesā dziļi iesūcas gaļā, piešķirot tai intensīvu un bagātīgu garšu.
Ilgstoša gaļas gatavošana pirms konservēšanas padara to mīkstu un sulīgu. Tas uzlabo tekstūru un rada lielisku garšas kombināciju. Gaļa dabiski satur umami — piekto garšu, kas ir ļoti izteikta un pievilcīga cilvēka garšas sajūtām. Šī garša konservēšanas procesā kļūst vēl intensīvāka.
Lasi arī: Laime atvērs savas rokas: Tamāra Globa nosauca zvaigžņu zīmes, kas piepildīs ilgi lolotus sapņus – viss notiks jau septembrī
Un pats labākais – šādi konservēta gaļa ir lielisks risinājums ilgstošai uzglabāšanai. Tā var glabāties mēnešiem vai pat gadiem, nezaudējot savas uzturvērtības vai garšu. Tas padara to ļoti noderīgu pārgājieniem, ceļojumiem un ārkārtas situācijām.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Pagatavošanas gaita
1. Šai uzkodai vislabāk ir izmantot cūkgaļas krūtiņu. Gaļu sagriežam tā, lai tā viegli ietilptu burkā un pēc tam būtu vieglāk no tās ārā.
2. Cieši liek gaļu tīrās un sausās burkās.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Ugunīgā Zirga gada favorīti: kurām 5 Zodiaka zīmēm veiksmes vilnis atnesīs laimi un izrāvienu
- “Šie salāti ir pārāk lēti mums” vīra māsa Ingrīda komentēja manu cienastu, nezinot, kura dāvana ir zem eglītes…
- Veterinārārsti brīdina: populārajā raidījumā “Ķepa uz sirds” izskanējusi informācija, kas nav patiesa
- 2025./ 2026. gada ziemas modes “antitrendi”: novecojošas “kombinācijas”, par kurām šajā sezonā varat aizmirst
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- Braucot pie vecākiem uz laukiem pielikām pilnus maisus ar cienastiem, bet māte mūs cienāja tikai ar kartupeļiem un salātiem – visu atvesto noslēpa










